Egyedi bútorok

A StudioA fotóstúdió családi fotózásain készült képek teljesen egyénre / családra szabottak! Többféle háttérrel, beállítással, többféle ruhában is készülnek a képek. Lehetnek például olyan beállítások, ahol minden családtag saját egyéniségét domborítjuk ki, és készülhet olyan is, ahol a család egységét emeljük ki jobban vagy akár olyan kép is, amin nincs rajta mindegyik családtag – például külön a gyerekek, az apuka a fiúkkal, vagy anyuka a lánygyermekekkel szerepel. A képek hangulata is sokféle lehet: az ünnepélyestől és a komolytól kezdve a lazán és a természetesen át egészen a humorosig vagy éppen az extrém őrültig minden.

Konyhagépek

Szalonunkban a  szépészeti szolgáltatások mellett a műkörömépítés is megtalálható. Profi szakemberünk maximális szakértelemmel készíti el a megálmodott körmödet.

Mosogatótálca

A StudioA szalont úgy álmodtuk meg, mint a stílusos, divatos fiatalok trendkövető fodrászata. Munkatársaink szakmai profizmusa és professzionális termékeink mellett mindig vendégeink maximális elégedettségét tartjuk szem előtt.

A StudioA szalon elkötelezett híve az egészséges hajnak, éppen ezért olyan márkák mellé tette le a voksát, amelyek nemzetközi szinten már bizonyítottak, ezért célunkként tűztük ki, hogy a magyar vevőink számára is elhozzuk ezeket a professzionális minőségű termékcsaládokat.

Legújabb termékeink

Falburkolat

Szeretettel várjuk vendégeinket elegáns környezetben,színvonalas szolgáltatásokkal, udvarias és figyelmes kiszolgálással működő szépségszalonunkba.

Blog

Miért a StudioA?

Elkészült szalonunk, várjuk szeretettel!

Miért a mi szalonunkat válaszd?